Multi-lingvistinen edustusrouva pubi-visan oikeat vastaukset!


Joskus viimeviikolla julistin voimaan tällaisen pubi-visan, jossa sai testata todellista edustusrouvasanastoaan, tässä tulevat "oikeat" vastaukset!
Koska mun tietoteknillinen osaaminen ei riittänyt toimivan kysymyslomakkeen tekoon, niin ei aavistustakaan, kuka voitti?! Jos tunnet tästä seikasta hirveätä vääryyttä ja uskot, että olet voittaja, voit julistaa itsesi sellaiseksi viestiosuudessa!! 


1. Sörkyleittaaminen: Kivasti raikkaan juoman kanssa kävellään pitkin juhlatilaa tai aluetta, keskustellaan ja naureskellaan iloisesti mahdollisimman monen ihmisen kanssa, mahdollisimman kuuluvasti, mutta sivistyneesti.

2. Postailu: Seisotaan kauniin näköisenä samassa kohtaa huonetta mahdollisimman näkyvällä paikalla, niin ikään virkistävä juoma kädessä, ja tervehditään iloisesti hymyillen kaikkia ohi kulkevia.

3. Intercontinentaalinen: Vähän kuin cosmopoliitti, mut koska oot kyseisen sivistyssanan juurikin unohtanut, käytät paremmin itseesi sopivaa versiota Intercontinentaalinen. Se on adjektiivi, joka kertoo kyseisen henkilön pärjäävän kulttuureissa yhtä hyvin, kuin länsimaalainen ketjuhotelli keskellä arabiaa. Esittää fiksua ja filmaattista, mutta kuitenkin on aivan väärässä porukassa ja ihan pihalla, mut kukaan ei vaan tajua sitä.

4. Polistaa: Voi astioita, asioita ja vähän keikkea. Eli kiiloitetaan joku näyttämään paremmalta, kuin se oikeesti on. Viinietikalla ja polistamisella saa ihmeitä aikaan.

5. Stanssi: Pyörylä, jolla voi tehdä isommasta palasta pienenpiä tai muotoilla epämääräisen massan niin ikään pyöryläksi. Todella kätevä coctailpalojen valmistuksessa ja annosten esillelaittossa hienoilla Tinnereillä.
 
6. Tinneri: Ei aina puhdasta alkoholia, vaan usein myös suuhun sopivampi muoto sanasta Dinner, joka edustusrouvalle tarkoittaa aina edustustarkoituksiin tai sosiaalisten pisteiden keräykseen tarkoitettua mahdollisimman yliampuvaa ruokailu hetkeä.

7. Drostyhoff: Toiselta nimeltään Saksalainen Chardonney, joka ei kyllä oikeasti ole Saksasta, vaan jostain Australiasta. Voidaan sanoa: "Se oli sellasta Drostyhoffia että…” Tarkoittaa, että tarjolla oli halpaa, pahaa lähes juomakelvotonta vinkkua, josta nyt ehkä kastikkeen saisi, jos sitäkään. Tämä ei tarkoita etteikö minulle voisi Drostyhoffia tarjota! Jurputan, jurputan mutta silti juon ja jurputan. Lähi-idässä Drostyhoffiin on vain sopeuduttava, koska alkoholin säännöstely rulaa!

8. Stämpätä: Lyödä leima paperiin ja näin olen virallistaa se. Asioitakin voidaan stämpätä tällöin asia on sovittu ja se pitää. Jos ei tule jotain yllättävää, taas lähi-idässä luvallinen poikkeus sovituun. In sallah in sallah.

9. Glitteröidä: Tehdä jostakin ihmisestä, vaatteesta, esineestä tai mistä vaan kauniimpi ja säkenöivämpi upottamalla se glitteriin.

10. Seivata: Eli pelastaa tilanne, jollain äkkinäisellä tempauksella tai hyvällä hätävalheella. Seivaus on tapahtunut silloin, kun vastakkainen osapuoli, ei ole tajunnut mitään seivausta, koskaan olleen olemassakaan. Seivauksen tietää ja tuntee vain täydellinen edustusrouva.

Kommentit

  1. Kyllähän mä melkein olin voittaja. Ehkä vähän eri tavalla olisin selittänyt, mutta oikein silti! Hyvä minä!

    VastaaPoista
  2. Hyvä Sorsaska! :D Se on reilua että uskaltaa tunnustaa voittaneensa hih hih Tää olikin sen verta vaikee visa, että voi olla, että ensimmäinen sija irtoo melkein voitolla?!? Tää on siitä hyvä blogi, että täällä ei just tuomita selittelyjä (eikä varsinkaan omaperäisiä selittelyjä) vaan niistä saa lisäpisteen, oot siis sijalla melkein voittaja +1 piste :D hyvä hyvä!!! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kerro omia kokemuksiasi aiheesta, Ihmettele elämää muuten vaan tai tee kinkkisiä lisäkysymyksiä. Vapaa laatikko tässä siihen. Itäeurooppalaista mallia oleva sensuuri tässä päällä, joten eka luen nää itte ja vasta sitten julkasen... jos julkasen :)Mielellään kuulisin palautetta..pliis diplomaattisesti kuitenkin

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omanin alku

Turvaverkko

He eivät tienneet mitä tekivät.....