Veret imevä vamppyyri ja sen anoppi

Viimeviikkoina ystäväpiirissäni on ollut paljon puhetta anopeista. Olen kuunnellut kaikenlaisia kauhutarinoita erilaisista anopeista, ja ehkä siitä syystä, että olen hyvin kaukana omastani, luulin että oma anoppini ei olekaan ihan niin kauhea. 
En voi korostaa sitä, kuinka väärässä olin.

Eilen illalla sain viestin anopiltani, siinä kysyttiin onko sinulla pinterest-sivu?
Vastasin, kyllä on.
Anoppi: Nii-in tiedän! Olen löytänyt sen, tiedän mitä siellä on!
Kävin mielessäni läpi pinterest Portfoliotani, joka pääasiassa koostuu ruokaresepteistä ja keittiövinkeistä. 
En voinut ymmärtää anoppini viestin, hiukan ilkeän vihjailevaa sävyä.

Seuraava viesti: Olen näyttänyt sivusi myös miehelleni, ettäs tiedät!
Karjuin Svanskille koneeltani: Sun äitisi ajaa mua taas hulluteen! Voitko selvittää, mistä on kyse?
Svanski käski minun unohtaa äitinsä ”uhkailut” ja antaa asian olla.

Seuraavana aamuna, menin koneelleni ja siellä oli viesti: Olen lisännyt kuvia sinun, niin kutsutulle pinterest-sivullesi.
Sinä samana nanosekunninpuolikkaana kirjauduin pinterest-sivulleni.
Ja kyllä se oli täyttetty 136:lla uudella pin:nauksella, minun nimissäni. Kuvat pääosin jotain romanttista puutarha sälää.

Tartuin puhelimeen ja kun Svanski vastasi, annoin palaa! Ei se, että äitisi täyttää minun facebook- uutisvirran tuolla kuva sälällään vauhtia 50 kuvaa päivä! On hän nyt myös hakkeroitunut pinterest-sivulleni ja täyttää nyt sitä, minun nimissäni, netistä ladatuilla kuvilla!
Svanski jäi hetkeksi pohtimaan sitä omituista asetelmaa, että hänen äitinsä, on hakkeroitunut johonkin.
Karjuin: En tiedä, kuinka hän sen teki, mutta teki vaan! Ja nyt sivuni on täynnä jotain puutarha moskaa ja ihmiset luulevat minun ruvenneen viljelijäksi!
Karjuin niin, että henkeen sattui. Svanski oli sitä mieltä, että tuskin nyt ihan kaikki luulee, että olen ruvennut viljelemään maata. Kun kuitenkin kukkien glitteröinti on hiukan haastavampaa, kuin esimerkiksi kakkujen.

Mitä siis oikeasti tapahtui: Vieläkin käsittämättömällä tavalla anoppi oli hakkeroinut itsensä minun pinterest-tilille. Ottanut pinterestin yleisvalikosta, jonkun miesten muotisivun, ja kuvitellut, että koska oli ohjelmassa minun nimellä, on kaikki siellä olevat kuvat minun sinne laittamia. Kyllä! Kaikki nuo miljoonat kuvat!
Turha siinä sitten enää selittää, olin saanut jo tuomioni. Katselenhan päivät pitkät puolialastomia miehiä netissä.

Petollinen juonikas nainen, joka niin ikään kerää kalliiden talojen, korujen ja vaatteiden kuvia, ja suunnittelee Svanskin rahojen viemistä omiin unelmiinsa. Sellainen minä olen, syöjätär! Verta imevä vampyyri!


Todellisuus on toinen, lähden nyt silittämään Svanskin boksereita ja katsomaan, että paita ja puku on valmiina huomisen edustukseen, sitten pesen pyykkiä, tiskaan, teen ruuan, leivon kakun, niin ikään Svanskin edustukseen. Kaiken tämän jälkeen ehkä lösähdän sohvalle, tarjoustalon pyjamassa, katsomaan tansii tähtien kanssa, kuorsaavan mieheni viereen. Sellainen syöjätär tässä menee! Ai että olen vihainen!

Kommentit

 1. Mietinkin, että minne sinne aavikolle niitä puutarhoja ajattelit perustaa :D

  VastaaPoista
 2. Tää onneksi jo rupee naurattamaan mua! Todella hyvä, että hän kuitenkin pidättäytyi tässä puutarhateemassa, eikä esimerkiksi lisännyt kokoelmaani niitä alastomia miehiä :D Olen päivän mittaan meinaan saanut muutaman kysymyksen koskien tätä uutta puutarha innostustani...

  VastaaPoista
 3. Ihan että oliko stalkannut sinua netissä?

  VastaaPoista
 4. Tarina ei kerro kuinka hän tähän toimintaansa oli alunperin päätynyt, mutta epäilen jonkin sortin stalkkausta :D Tuli kyllä aivan italialaisista pusikoista, tämä kuvio minulle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kerro omia kokemuksiasi aiheesta, Ihmettele elämää muuten vaan tai tee kinkkisiä lisäkysymyksiä. Vapaa laatikko tässä siihen. Itäeurooppalaista mallia oleva sensuuri tässä päällä, joten eka luen nää itte ja vasta sitten julkasen... jos julkasen :)Mielellään kuulisin palautetta..pliis diplomaattisesti kuitenkin

Suositut tekstit