Heräteostoksia ennen nukkumaanmenoa!


Piha-aitaa kauneimmillaan.
Viimeyönä juuri ennen puoltayötä, saimme Svanskin kanssa paniikkikohtauksen.
Tässä ei ole enää paljoa aikaa tärkeisiin koitoksiin ja me olemme täysin valmistautumattomia.

Pulu piha-aidalla.
Tuijotimme hetken epätoivoisesti toisiamme ja sitten totesimme, melkein yhteen ääneen, kyllä me tarvitsemme kameran!

Auton renkaat vinkuivat Dohan yössä kun kiidimme kauppaan.

Sama pulu, sama aita.
Täydellinen aika kameran ostolle, juuri ennen sulkemista. Myyjä oli halukas neuvotteluihin koska hän, mitä ilmeisemmin halusi meistä, yön viimeisistä kameran hankkijoista, pikaisesti eroon.

Minä valikoin ja Svanki neuvotteli, myyjä oli siis heikoilla jäillä!

Itsemurha-tirppa,
joka toisinaan tunkee päänsä
 vessantuuletuspropeliin.
Vähän isompi muistikortti ja kameralaukku kaupanpäälisinä kipitimme ulos kaupasta juuri ennen, kuin turvallisuusmies olisi meidät sieltä kantanut pihalle.

Nyt voimme huokaista helpotuksesta, meillä on kamera!
Olemme siis täysin varustautuneet ensi kesän koitoksiin.

Tänään olenkin sitten kökkinyt kaiken aamua toimiston tylsällä pihalla ja naapurin kissan kanssa jahdannut muun muassa lintuja. Minä, toki eri motiiveista, kuin kissa.


Kohta on kaikki uudenkameran, pikku napit ja vivut, testattu ja voin lähteä oikealle kuvausretkelle.

Kommentit

 1. Hei, olen tänään lukenut moneen otteeseen blogiasi. Tästä tulee niin hyvälle tuulelle ja saa hymyn huulille moneksi päivää. Kiva, kun jaat kokemuksiasi. Olemme myös muuttamassa sinne Dohaan. Mieheni onkin jo siellä. Kesällä on tarkoitus meillä muilla tulla perässä. Toivottavasti lapset vaan saavat koulupaikat. ( Kyselinkin sinulta sähköpostitse asumisesta siellä silloin, kun olimme suunnittelemassa muuttoa.) Mukavia, vauhdikkaita päiviä sinulle jatkossakin. T. Terja

  VastaaPoista
 2. Just joo kamera ennen muita tarvikkeita; onhan vailla pahaa silmää? Hyviä kuvia kuitenkin, kamera aina mukaan muuten harmittaa hyvien kohteiden missaus t.kp

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Dohaan Terja! Ilmoittelppa kun aavikonhiekkaa jalkojen alla, niin saat apuja kotiutumiseen, niitä tulet tarvitsemaan :) Ja ihana kuulla että blogi jaksaa hymyilyttää!

  Voi olla että tarvikelistan järjestys ei ole se ortodoksisin, mutta nyt pelaa ainakin dokumentointi. Että voi kuvista katella mitä unohtu hankkia :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kerro omia kokemuksiasi aiheesta, Ihmettele elämää muuten vaan tai tee kinkkisiä lisäkysymyksiä. Vapaa laatikko tässä siihen. Itäeurooppalaista mallia oleva sensuuri tässä päällä, joten eka luen nää itte ja vasta sitten julkasen... jos julkasen :)Mielellään kuulisin palautetta..pliis diplomaattisesti kuitenkin

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omanin alku

Turvaverkko

He eivät tienneet mitä tekivät.....