Joulukalenteri 2012 käyttöohjeet ja muita selittelyjä.


Viime vuonna joulukalenterini saavutti suuren suosion. Siksi ajattelin tänä vuonna lähteä uudestaan samaan urakkaan. Tein blogissani gallupin, kuinka moni haluaisi innokkaana seurata kalenteriani, sain kokonaiset kuusi kannattajaa, joista yksi olen minä itse, kun testasin galluppini toimivuutta. No tämä ei minun intoani lannistanut, kuusi on hyvin jouluinen luku.
Jouluihmisenä olen täynnä toimintatarmoa, koko joulukuun ja tässä joulurytäkässä minulle aina sattuu ja tapahtuu! Tämän vuoksi uskon, että saan taas 24 luukkua täyteen. Viimevuonna nautin kalenterin tekemisestä ja siitä saamastani palautteesta siinä määrin, että en voi kuvitella omaa joulunodotustani ilman, että luon siihen tämän saman stressitekijän. Tarvitsen elämääni stressiä, painetta ja tarkoitusta. Ja tätä on varmasti luvassa, kun yritän pitää kalenterini viimevuotisella tasolla.
Viime vuonna kalenterini oli 3D mallia, eli siinä oli aina päivitys, runo ja kuva. Koska haluan pysyä kehityksessä mukana ja ylittää itseni, olenkin luonut tänä vuonna 4D kalenterin. Kyllä tämä on aivan uutta tekniikkaa. Idea lähti erään lukijan palautteesta, joka mieltä painoi epävarmuus siitä  että kirjoitanko kaiken aikaa satuja. Vaikka olenkin vankasti sitä mieltä, että elämäni on kuin satua vaan. Haluan painottaa, että päivitykseni eivät ole satua, vaan ihka aitoa elämää, niin kuin minä sen näen ja koen!
No siitä kuitenkin tuli idea kirjoittaa oikeaa satua. Siis sellaista, mitä ei välttämättä ole koskaan tapahtunut. Innoittajana tähän satuiluun toimi myös kaksi kummipoikaani, jotka eivät vielä ymmärrä kummitätinsä laadukasta huumoria. Kuitenkin heistä kummastakin näkee jo nyt, että huumori on veressä, kunhan puhetaito vaan ensin kehittyy.
Kun vielä saan odotella kummipoikieni ensimmäisiä vitsejä, omistan heille tai paremminkin heidän hulvattomille isommille sisaruksille oman joulukalenterin, tarinan tontusta ja navigaattorista. Tämä tarina on joka päivä päivityksen lopussa ja sitä saa myös aikuiset lukea, mutta aikuisille painotan! En väitä tämän osuuden olevan 100% totuutta, mutta ei se välttämättä ole täysin puppuakaan, riippuu uskooko tonttuihin?
Toivottavasti Joulun odotus alkaa tästä ja saan yhtä monta iloista joulumielen valtaamaa lukijaa, kuin viimevuonna. Kiitos ja kumarrus kaikille lukijoille, tästä hienosta ihka ensimmäisestä blogi vuodestani ja varsinkin niille viidelle, jotka fanittavat joulukalenteria. Joulukalenteri alkaa huomenna ja sillä päräytän loppuvuoden käyntiin! Hauskaa joulun odotusta kaikille!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentoi, kerro omia kokemuksiasi aiheesta, Ihmettele elämää muuten vaan tai tee kinkkisiä lisäkysymyksiä. Vapaa laatikko tässä siihen. Itäeurooppalaista mallia oleva sensuuri tässä päällä, joten eka luen nää itte ja vasta sitten julkasen... jos julkasen :)Mielellään kuulisin palautetta..pliis diplomaattisesti kuitenkin

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Turvaverkko

He eivät tienneet mitä tekivät.....

Tynnyri pumpulia.