Ihmisvetkuli

Viimeviikolla eksyttiin Svanskin kanssa Dohan uusimpaan kauppakeskukseen ja siellä uuden karheaan sporttiliikkeeseen.
Liike hohti uutuuttaan ja se oli täynnä kaikenlaisia vatkaimia ja pyöriä, joilla voi itseään kuntouttaa. Parkkeerasimme itsemme kuntopyörien ja juoksumattojen sekaan ja testailimme niitä innolla. Siinä polkiessamme haaveilimme, että ehkä meilläkin on joskus varaa tällaiseen.

Niin innokkaasti poljimme, että pian oli myyjä paikalla. Svanski, joka rakastaa kaupankäyntiä, rupesi leikkisästi tinkaamaan multifitnes-superyhdistelmä-kotikuntosalilaitteen hintaa.
Meinasimme molemmat ajaa kuntopyörillämme ojaan lähtöhinnan kuullessamme, sillä se oli todella edullinen. Taisi olla myyjäkin uudenkarhea ja hintataulukot hiukan sekaisin. 
Svanskin pokerinaama kuitenkin kesti hämmennyksen ja pikku tinkauksella, halpa lähtöhinta oli pudonnut vielä kahdellasadalla rialilla ja ilmainen kotiinkuljetus ja kokoaminen oli liitetty käypään pakettiin.

Ennen kuin ehdimme sanoa spinning, olimme kuusisataa rialia köyhempiä, mutta iloisia ihmisvetkulin omistajia. Kuten me tuota, sinne tänne sinua viskovaa laitetta, leikkisästi nimitämme. Laiteella nimittäin voi kiivetä, polkea, pyöriä, nostella ja hiihtää. Parempaa kotikuntosalia saa kyllä samaan hintaan etsiä.

No sitten tuli sunnuntai jolloin laitteen piti saapua heti aamutuimaan.
Neljältä Svanski soitteli liikkeeseen, että missä on vetkuli. He sanoivat sen tulevan tuota pikaa.
Soitimme takaisin kahdeksalta, laite oli jo kulman takana.
Maanantaiaamuna, laite oli matkalla ja maanantai iltapäivästä laite oli oven takana, mutta asuntomme ei ollut tuon kyseisen oven toisella puolella.

Pienen korttelirallin ja arabimaassa niinkin erikoisen auton, kuin valkoisen lava- Toyotan metsästyksen jälkeen, saimme johdateltua, niin ihmisvetkulin, kuin asennusmiehet oikeaan osoitteeseen.  

Arabialaisessa ajanlaskussa niinkin nopeaan, kuin maanantai-iltana, oli polkupyörä koottuna.
Olen polkenut koko illan niin, että hiki lentää. Huomenna voi olla hiukan tuskaista tuo kävely. En todellakaan tunne käsitystä pehmeälasku.
Kerta kaikkiaan, nyt urakalla bikinikuntoon. Ystäväni saapuvat tänne lomalle ylihuomenna ja siihen mennessä haluan pyykkilautavatsan ja painokäyrän jyrkkään laskuun.

On hyvin harmillista, että upea digitaalinäyttövaakani on epäkunnossa, enkä voi ottaa ylös lähtöpainoani. 
Se tyhmä vaaka, kun otti hiukan keväällä itseensä, kun rupesi näyttämään niin minulle, kuin Svanskillekkin aivan omituisia lukuja ja tämän vuoksi, yritimme korjata sitä kevein iskuin.
No, se ei ole sen iskukäsittelyn jälkeen enää sanonut yhtään mitään ja ehkä parempi niin, kun ei kerran voi näyttää oikeita lukuja.

Sitä paitsi on minulle aivan se ja sama, mitä solvauksia huutaa vaaka, jos peilistä katsoo fitness guru ja päälleni mahtuu iltapuku.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Turvaverkko

He eivät tienneet mitä tekivät.....

Tynnyri pumpulia.