Kukka ja Tähti, sekä muita kodinsisustuksen kompastuskiviä.

Se on jokakerta kotipsykologian paikka, kun asentaa ikeaostoksia.
"Asensin" lapsille juuri yövalot.
Gilbertille tähti ja Giliaanalle kukkanen, ne sellaiset muovihärpäkkeet, jotka kuuluvat joka lastenhuoneeseen. Paketissa mukana oikein ohjekirja, kuinka valot asennetaan...

...Lastenhuoneen lattialla on vasara, ruuvimeisselisetti, teippiä, klemmareita, tyhjä kahvikuppi ja se ohjekirja?!
Ohjekirja on tuhannen silppuna, koska se on sen ihan omavika!
Sitä lukiessa menee hermo ja se painotyö ei kestä hermostunutta naista, vasaraa ja kahvikuppia... Kyseinen lehdykkä otti siis hiukan osumaa ja lopuksi, kun luin sadannen kerran lauseen; älä anna lapsesi hirttää itseään sähköjohtoon. Huusin ja rytistin sen helkutan lehtisen lievää väkivaltaa käyttäen!

Taas meinasi tulla avioero ikean kodinsisustusta asentaessa ja nyt ei edes ollut mies kotona, ei edes puhelimen päässä, mutta hänen vikaansa oli kaikki!
Todellakin ärsyttävää, että hän ei vastaanottanut mun telepaattisia yhteydenottoja ja lähettänyt tänne jotain remppamiesta apuun!

Silloin sen tajusin, se oli salaliitto! Ikean salaliitto!
Ne suunnittelevat kaikki huonekalut ja varsinkin sisustuselementit niin vaikeiksi koota, että niitä kokoava pariskunta ajautuu eroon.
Ja taas tulee muutto ja uusi koti. Tarvitaan huonekaluja ja sitä helvatin sisustuskrääsää, kuten esimerkiksi muovisia kukka- taikka tähtivalaisimia!!

Potkaisin raivoissani pinnasänkyä, joka toimitettiin eilen, toisesta huonekalukaupasta.
Kotinkuljetus ja kokoaminen kuului hintaan.
Viisituntia myöhässä tullut toimitus, aiheutti sen, että sänkyä ei voinut koota yläkerran lastenhuoneessa, vaan alakerrassa. Nyt se ei mahtunut koottuna portaikossa ylös!!!!

Lysähdin sisustusepätoivossani sohvalle ja silloin muistin!!! Minähän asun arabialaisessa asunto-compaundissa, ei täällä tarvitse mitään itse tehdä!! Loikkasin puhelimeen, soitin taloyhtiön huolto-osastolle.

Kymmenessä minuutissa oli kaksi miestä paikalla! Siirsivät pinnasängyn, muuttivat parin lipaston paikkaa ja ruuvasivat tähden ja kukan seinään!

Tadaaaaa!! Hommat hoidettu!
Menen altaalle juomaan kahvia.
Kohta alkaa siivoojien työhaastattelu! Tällä kertaa haluan hyvän siivoojan!
Sellaisen, joka ei pese keittiönputkistoa ja pitele kaiken aikaa omia vapaita... Tai ainakin sellaisen, joka ymmärtää mitä puhun...ainakin puoliksi... toisaalta, jos se osaisi nyt edes käyttää imuria, se olisi
plussaa....

Kommentit

Suositut tekstit