Ninja tuo kavala kostaja palaa (uudelleen julkaistu klassikko)

(Tuli tää kesäinen tarina tässä mieleen kun taas tiimityönnä otettiin torakalta henkeä pois)

Tänään huomasin, että meidän vessat oli siivousta vailla.
Svanski siinä nukkui töiden jälkeen päiväunia, niin ajattelin olla hyvä ihminen ja siivota meidän vessat.
Hain Svanskin laajasta pesuainevalikoimasta oikeat aineet, ja ei kun hommiin.
Svanskin vessa oli hetkessä puhdas ja siten vaan oman vessan kimppuun.
Kaikki sujui ensin hyvin, kunnes rupesin siivoamaan sellasta bidee-pönttöä. En sitä itse ole käyttänyt, mutta ajttelin silti huuhdella sen, kun täällä on tota hiekkapölyä kaikkialla.

Ystäväni huutaisi nyt :VIRHE! HIRVEE VIRHE!!!
Kun mun vessaharja pyörähti sen röörin kohdalta, mista vesi menee alas...... niin silloin se tapahtui! ällöttää ees kirjottaa tätä!!!!
Sieltä hyppäs esiin sellanen elämää isompi NINJATORAKKA!!! kymmenen senttiä pitkä ja hirveesti jalkoja ja tuntosarvia.....
Se oli ruskeen musta limanen sätkivä otus, suoraan vessan viemäristä!!!
Kun mä näin sen, Ensin meni kylmät väreet pitkin selkää! Sitten multa EI päässy sellanen sivystynyt huuto, jos tiedätte sellainen, kun joku kaveri pelästyy ampparia kesällä. Sellanen iik iik hyi kun inhoon noita ikäviä amppareita-huuto. Ei! Mun huuto oli enemmän sellanen syvältä mahanpohjasta lähtenyt kiljunta-karjunta-huuto joka ei ollu enää mun halittavissa. Sellanen et joku-sahaa-mun-jalkoja-poikki-pokasahalla-ja-oon-tajuissani-huuto! En ees itte tienny et voin päästää sellasen äänen!

Svanski oli salamana hereillä ja kylppärissä! Ensin se oli kauhuissaan tulossa pelastaan mua,
koska luuli, et joku hullu on hyökänny mun kimppuun kesken suihkun!
Mut kun se näkee et oon kunnossa ja seison siinä vessan-nurkassa vessaharja kädessä kiljumassa ihan yksikseni, se rupee huutaan mulle et, minkä helvetin takia siivoon kylppäriä keskellä päivää!!! Mä huudan tuskasta huutoani, ja osotan vessaharjalla pideeessä polskivaa Helvetin-Ninja-Torakkaa. Ja kun huomaan, että sympatiaa ei tältä mieheltä heru, dramaattisin elein juoksen pois kylppäristä.

Svanski huutaa mun perään et "tuo keittiönkaapista mulle se torakan tappo aine!"
Sillon mulla kilahtaa! Jos meillä on torakan tappoainetta tää ongelma on siis ollu tiedossa kaiken aikaa!!! Mä huudan Svanskille, että miten tästä ei ollut koskaan puhetta silloin kun olin vielä suomessa! Sanottiin vaan, että täällä on kaikki niin ihanaa! iso asunto ja kaikkee kukaan ei maininnut mitään torakoista!!
Svanski on vaan ihan tyynenrauhallinen ja naurahtelee, että "ei Jordaniassa kyllä ollu noin isoja" ja että "Vastahan ne myrkyttäjät kävi."

Mä en voinu avata kaappeja, mä en voinu juoda enkä syödä, koska en voinu mennä vessaan...... Mua ällöö mua vieläkin ällööööööö
Mun nälkälakko kesti ainakin tunnin! Kunnes lopulta! Svanski lupas heti huomenna soittaa ne tuholaistorjujat takas! Ja että mä saan valvoa niitä, kun ne myrkyttää, että tekevät sen huolella kans!!

Mulla on sellanen tunne et ne on kaikkialla..... Koko illan oon kiertäny pitkin asuntoa ja suihkutellu sitä torakantappoainetta viemäreihin ja kaikkiin epäilyttäviin koloihin. Svanski sano et jos en kohta lopeta se järkkää mut johonkin terapiaan! Ja että mun ei pitäis ruveta yksin puuhastelemaan kaikkea tollasta typerää vessan siivousta! Että mistä sainkin tollasen idean.....jaa a tiedä sitä sitten mistä nää ideat kumpuaa?!
Mut mua ne torakat ei huijaa mä tiedän et niitä on ja mä tapan ne kaikki hahahahhahah

Kommentit

  1. Mullakin on torakkakokemus (kuullostaapa eksoottiselta...) Kreikasta. Ne - 2 kpl - koitti vallata meidän keittiön. Meidän pomo tuli rusentaan ne kuoliaaksi. Oltiinko ees vähän tyttöjä :P Oon kuullu muuten jutun, ettei torakoita saa rusentaa, kun sitten niitten kaverit tulee hautajaisiin, muttei ainakaan sillä kertaa pitänyt paikkaansa. Sun pitää opetella joku ninjapotku seuraavan torakan varalle :D

    VastaaPoista
  2. Mä en mitenkään halua olla emäntänä torakan hautajaisissa!! Saisin osakseni syylistäviä katseita ja torakoiden kuro laulais suruvirsiä... Hautajais saattue vaeltelis pitkin kämppää. kiitos ei :) En siis liistraa tulevaisuudessakaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kerro omia kokemuksiasi aiheesta, Ihmettele elämää muuten vaan tai tee kinkkisiä lisäkysymyksiä. Vapaa laatikko tässä siihen. Itäeurooppalaista mallia oleva sensuuri tässä päällä, joten eka luen nää itte ja vasta sitten julkasen... jos julkasen :)Mielellään kuulisin palautetta..pliis diplomaattisesti kuitenkin

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Turvaverkko

He eivät tienneet mitä tekivät.....

Tynnyri pumpulia.