Viides Luukku on liimattu kiinni!


Svanski ilmeisesti viimeinkin on ymmärtänyt, kuinka kärsin ilman koristeita. Tai sitten sitä rupes jo sen verta hävettämään, kun mentiin yhdessä ruokakauppaan ja se koristeosaston myyjä sieltä led-valokuusen takaa virnuili, kuin pieni tonttu konsanaan. Ja vilkutti kun pyyhällettiin ohi kauheaa vauhtia, tai no mä pikkusen poikkesin kyllä pörräämässä siellä, kun Svanski juuttu tutkimaan tarjoustelevisioita, mutta sitä ei lasketa.

No en saanut sitä kuusta, vieläkään!
Mutta sain siis kuumaliimapistoolin. Aivan verraton kapine, kyllä Svanski tietää, millä nainen lämpenee.
Tää liimaa kaiken ja kaikkeen, eikä tarvii olla tasainen pinta, törsyttää vaan liimaa hiukka enempi, niin siitä se tasottuu.
Mä oon tehny keittiönlattialle tälläsen liimauslinjaston. Tein kanelitangoista ovikranssin ja duunasin mun glitteri-joulusydämmiä vielä hienommiks liimamalla niihin aniksia. Täällä kun ei oo tota askartelu kauppaa, mistä vois hakea tarveaineita tähän mun puuhasteluun, niin mausteet saa kelvata. Ja tää Glitter-spray, jonka salaa ostin on kans hyvin kimallusta luova tuote.

Svanskin mielestä on ihanaa, että lahja oli ilmeisesti toivottu ja näin suuresti minua inspiroiva, mutta glitteripölyä saisi kuulemma olla vähemmän olohuoneen puolella.
Minkä sille voi, kun laitoin tulletuksen vuoksi ilmastoinnin päälle, niin kulta glitter tomu pöllähti ilmaan. Koko keittiö oli kuin olisi ollut kultaisessa lumisateessa, ihanaa kimallusta kaikkialla. En ihan heti malttanut sitten kääntää sitä propellia kiinni, vaan hetken nautin tästä mun keinotekoisesta, mutta oi niin ihanan kauniista kultalumisateesta. Saatto siinä sitte käydä niin, että hiukan olkkarinkin puolelle leijaili, mutta voiko kulta-glitteriä olla muka liikaa?
Musta oon juurikin päässy tän joulukoristelun sydämeen, tätä tyyliä just oon hakenut!


Luovuuttani käytän,
Tehokkaalta näytän.
Liimarevolveri vaan pyörii,
Kun tää tonttu täällä hyörii.
Joulun palaset yhteen liimaan,
Ripustan ne vahvaan siimaan.
Svanski päätänsä pyörittää,
Kun Helena vaan siimoja nyörittää.Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentoi, kerro omia kokemuksiasi aiheesta, Ihmettele elämää muuten vaan tai tee kinkkisiä lisäkysymyksiä. Vapaa laatikko tässä siihen. Itäeurooppalaista mallia oleva sensuuri tässä päällä, joten eka luen nää itte ja vasta sitten julkasen... jos julkasen :)Mielellään kuulisin palautetta..pliis diplomaattisesti kuitenkin

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omanin alku

Turvaverkko

He eivät tienneet mitä tekivät.....